Vacuum Rage


Vacuum Rage е вълнуваща аркадна игра, която ви поставя начело на луд робот прахосмукачка на мисия за почистване. С излишък от боклук наблизо, роботът е излязъл от дълбокия край, събирайки всичко по пътя си. Поддържайте улиците перфектни и чисти, докато изследвате чрез уникално непрекъснато взаимодействие. Резултатът е аларма, тъй като роботът изсмуква всичко пред очите ви и зависи от вас да наблюдавате нещата. Присъединете се към безумната вакуумна ярост и подредете останките в тази вълнуваща игра.

В тази приятна аркадна игра вие поемате командването над луд робот прахосмукачка на мисия за почистване. Районът е покрит с боклук и роботът се е побъркал, събирайки всичко по пътя си. Вашата отговорност е да поддържате улиците свободни и чисти, докато изследвате чрез динамичното непрекъснато взаимодействие.
Докато роботът изсмуква всичко пред очите, следва аларма. Индивиди излитат в ужас, но роботът не може да бъде спрян. В крайна сметка зависи от вас да наблюдавате нещата и да подредите останките.

В новата вълнуваща уеб базирана игра Vacuum Rage трябва да извършите тщеславно почистване. Ще направите това с помощта на механичен вакуум по-чист. Пред вас на екрана ще бъде видима зоната, където ще бъде намерен вашият робот. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на вашия робот. Трябва да го накарате бавно да се придвижи, за да продължи напред по улицата. Движейки се по него, трябва да заобикаляте различни препятствия и капани. Виждайки асортимент от боклук, който ще лежи наоколо, трябва да карате робота да го подреди. За всяко нещо, което елиминирате, ще ви бъдат дадени фокуси в играта Vacuum Rage.